Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
PÍCHA, David
Bakalářská práce je zaměřena na téma konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance. Teoretická část se zabývá složením mléka, jeho výrobou, rozdělením, různými druhy intolerancí a prospěšností pro zdraví. Tato práce se taktéž zaměřuje na různé druhy mléčných výrobků. Praktická část práce se zaměřuje na dotazník k tématu konzumace mléka a jeho následnému vyhodnocení. Cílem práce bylo odhalit, jak často a jestli dotazovaní respondenti mléko a mléčné výrobky konzumují, jejich preference při výběru a procentuální množství intolerance na laktózu a kasein v populaci. Vedlejším cílem bylo připravit ucelenou práci, která může být použita při výběru mléka a nabídne dostatek informací k tématu, které v poslední době dostává hodně prostoru v médiích a na internetu obecně.
Zhodnocení výroby a spotřeby mléka a mléčných výrobků v ČR.
SOKOLOVÁ, Miroslava
V této práci je zhodnocena produkce a spotřeba mléka v ČR. Dále jsou zde vyhodnoceny spotřebitelské preference a import a export s ohledem na komoditní a teritoriální strukturu. Práce se zabývá i náhledem vývoje cen a ekonomiky výroby mléka.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.